Libertatea consumatorului de a lua decizii se traduce în beneficii

Ioana Muntianu

Interviu cu Bogdan Nanciu, Contracts & Supply Offers Energy Manager Restart Energy One.

Facem cunoștință cu Restart Energy One, furnizor a cărui ofertă destinată consumatorilor casnici poate fi consultată prin intermediul primului marketplace de energie din România, POWA. Cu o viziune și politică bazate pe consumator, pachete de servicii care sunt pentru și despre clienți, Restart Energy One are misiunea de a îmbunătăți zi de zi calitatea experiențelor oferite și asta pentru că ei sunt siguri că doar punând accent pe nevoile consumatorului final, poți dezvolta un business sănătos și competitiv.

Avantajele consumatorului în piața liberă

„Cele mai mari avantaje ale liberalizării pieței de energie sunt reprezentate de oportunitățile de care pot beneficia consumatorii care aleg să-și schimbe furnizorul. Tarifele avantajoase, serviciile suplimentare și perspectivele unui furnizor orientat către client sunt doar câteva dintre ele.

Din punctul nostru de vedere, nu există dezavantaje în acest sens, deoarece, atunci când vorbim despre liberalizarea pieței de energie, cel mai important aspect pentru consumator este libertatea de a lua deciziile care îi aduc beneficii, iar aceste decizii îi aparțin în totalitate.”

Publicul țintă al furnizorului Restart Energy One

Publicul țintă al comunității noastre este reprezentat de persoanele care doresc sa facă cu adevărat o schimbare în acest domeniu și mă refer aici la consumatorii pentru care o factură mai mică la energie electrică e importantă. Indiferent de vârstă sau de situație financiară, Restart Energy One oferă tuturor consumatorilor posibilitatea de a alege contractul potrivit și dedicat nevoilor fiecăruia.”

De ce Restart Energy One și nu alt furnizor? Cu ce beneficii vine pentru consumator?

„Flexibilitatea, orientarea către client, suportul și beneficiile adiționale la contract sunt câteva dintre avantajele oferite de Restart Energy One. Fiind o  companie 100% românească, ne este foarte ușor să luăm decizii ce se mulează pe nevoile clienților din România. Încercăm să venim cu beneficii în piața concurențială pe care le adaptăm mereu.

Restart Energy One pune la dispoziția consumatorilor beneficii ca:

  • furnizarea de energie electrică verde;
  • carduri de combustibil atât pentru consumatorii casnici cât și pentru persoanele juridice;
  • produse cu finanțare;
  • asigurarea electrocasnicelor din locuință;
  • intervenții de asistență;
  • verificarea instalației de gaz.

Încă de la începutul activității, Restart Energy One și-a propus să devină cel mai mare furnizor de energie din România. Începând cu 01 Ianuarie 2018, Restart Energy One a început planul de dezvoltare și în afara țării, devenind astfel o companie multinațională ce va activa în cel mai scurt timp și pe piața internațională.”

Parteneriatul cu POWA

„POWA este un proiect de mare anvergură, cu un viitor frumos. Imediat ce majoritatea consumatorilor se va familiariza cu noua structură a  pieței de energie, se va baza pe colaborări precum cele cu POWA pentru a face cele mai bune alegeri, adică pentru a se documenta corect înainte de a-și schimba furnizorul de energie și mai ales pentru a înțelege pe deplin pașii pe care îi presupune acest proces. Ca în orice alt domeniu, e nevoie de suport și informare înainte de a putea lua cele mai bune decizii.”

Restart Energy One este prezent pe piața de energie regenerabilă  de 10 ani, ca parte a Armand Group. În domeniul furnizării de energie electrică și gazelor naturale și-a început activitatea la sfârșitul anului 2015. Cu peste 30.000 de clienți 98726 de milioane de kWh, Restart Energy One oferă energie verde, contorizare wireless și posibilitatea de a vedea consumul în timp real prin intermediul aplicației mobile.

Oferta Restart Energy One din cadrul aplicației POWA, este disponibilă aici.

Copyright © 2024 Powa - Energy Application SRL